Veleprodaja

Kineska robna kuca – trgovina na veliko svih vrsta robe


Kineska robna kuća bavi se trgovninom robe na veliko već dugi niz godina. Sada smo odlučili da proširimo svoj sistem poslovanja i opredelili smo se za prodaju robe putem online trgovanja.


 


Asortiman


Veleprodaja kineske robe uključuje prodaju niza različitih proizvoda iz uvoza iz Kine koji su namenjeni svakodnevnoj praktičnoj upotrebi. Naš asortiman podrazumeva prvenstveno proizvode za kuću – od kuhinjskog posuđa i pribora, preko opreme za kupatila, dekorisanje doma, do igračaka, školskog pribora i tehničkih uređaja. Nudimo ovo i mnogo više u cilju zadovoljenja svačijih potreba i želja.


 


Uvoz robe iz Kine


Tokom dugogodišnjeg poslovanja stekli smo veliko iskustvo, ali i ugled među saradnicima. Možemo se pohvaliti time da smo firma koja posluje kao korektan, pouzdan i odgovoran trgovac i distributer. Naša primarna delatnost je uvoz robe iz Kine, pri čemu vodimo računa o zahtevima i potrebama lokalnog tržišta i trudimo se da zadovoljimo sve potrošače.


 


Ciljevi


Glavni cilj našeg poslovanja na veliko su pristojni i pošteni odnosi sa svim našim saradnicima. Nudimo izuzetno širok asortiman robe koju od sada možete poručiti online. Obezbedili smo posebne pogodnosti za naše saradnike u veleprodaji, što se najviše odnosi na povoljne cene i brzu i kvalitetnu isporuku robe. U saradnji sa nama vrlo brzo uvidećete da smo izuzetno fleksibilni i raspoloženi za sve vrste dogovora.


Vršimo snabdevanje maloprodajnih objekata na teritoriji čitave zemlje. Svojim klijentima nudimo mogućnost slanja robe i u zemlje regiona pod vrlo povoljnim uslovima. Za sve potrebne informacije kontaktirajte nas putem naših brojeva telefona, kako bismo se dogovorili o svim neophodnim detaljima.


Kineska robna kuca do sada je već stekla dobru reputaciju među svojim saradnicima u veleprodaji robe direktnim putem. Ovom prilikom želimo da pozovemo naše stare, ali i nove saradnike da putem našeg novog sajta naruče proizvode i tako uštede svoje dragoceno vreme. 

 

veleprodaja kineske robe