2023-09-26

Alati koje svako domaćinstvo treba da ima

Svi znamo koliko je teško doći do dobrog majstora, a ako ga i pronađete čak i male popravke u kući koštaće vas mnogo. Srećom, puno toga možete uraditi i sami ako su vam pri ruci pravi alati. Bez obzira jeste li iskusni majstor ili početnik u svetu popravki, oni vam mogu olakšati rešavanje različitih nepredviđenih situacija.

  2023-09-18

Ulošci za patike i cipele - za lak korak i stopala bez žuljeva

Iako često zanemareni deo obuće, ulošci za patike i cipele su čarobni čuvari naših stopala. Da li ste znali da ovi neprimetni mali junaci igraju ključnu ulogu u očuvanju naše udobnosti i zdravlja tokom celog dana.

  2023-09-11

Kako se prave mafini? Laki recepti za slatko i slano uživanje

Želite brzu poslasticu za iznenadne goste ili slaniš za užinu koji se lako priprema? Mafini su odličan izbor. Bilo da ste početnik u kuhinji ili veteran, jednostavnost pripreme i varijacije ukusa razgaliće vaše nepce.

  2023-08-25

Kako se zaštiti od komaraca?

Dok komarci vežbaju svoj letnji maraton oko nas, mi tražimo načine kako da postanemo šampioni u izbegavanju njihovih uboda. To je postalo posebno važno u današnje vreme kada zarazne bolesti koje ovi insekti prenose haraju.

  2023-08-16

Kako se rashladiti u stanu bez klime?

Živite u stanu bez klime, a velike su vrućine? Verovali ili ne, postoje jeftini, a uspešni načini koji će vam pomoći da pregurate dugo toplo leto.

  2023-08-09

Koji pribor za školu kupiti? Detaljan spisak stvari za školu

Kako poslednji avgustovski dani unose nemir u porodice đaka prvaka, najbolje znaju mame. Dok se budući školarci još uvek brzbrižno igraju potpuno nesvesni obaveza koje im dišu za vratom, mame obilaze knjižare i mesta gde će najpovoljnije pronaći pribor za školu svom mališanu.

  2023-07-26

Kako osvežiti zidove bez krečenja?

Tražite ideje za dekoraciju zidova ali nemate vremena, volje ili novca koje biste potrošili na molerske radove?

  2023-07-14

Šta poneti na kampovanje sa porodicom?

Volite prirodu i boravak na otvorenom, imate avanturistički duh i konstantnu želju za istraživanjem, ne privlače vas luksuzni hoteli, već uspostavljanje harmonije sa iskonskim vrednostima? Vi onda sigurno godišnji odmor provodite na kampovanju. A sta poneti na kampovanje sa porodicom da nezaboravna avantura bude i komforna i po meri svakog člana?

  2023-07-06

Ramovi za slike - kako ih upotrebiti za originalnu kućnu galeriju?

Vaša kuća ili stan prosto vape za nekom promenom u enterijeru, ali im se opire stanje vašeg novčanika. Zidovi iznad sofe u dnevnoj sobi ili u hodniku zvrje prazni i želeli biste da ih dekorišete, ali ne znate kako, odakle da počnete i koliko će vas to sve skupa koštati.

  2023-06-28

Kako napraviti lokne kod kuće?

Dosadila vam je ravna kosa i treba vam promena, ili možda želite da svojim prirodnim talasima date definisaniji izgled? Ne bacaju vam se pare na skupe usluge frizerskih salona, niti izgarate od želje da vam nestručno osoblje oštećuje kosu?