2023-06-07

Šta poneti na more sa porodicom?

Dug je put od želje za putovanjem do bezbrižnog izležavanja na plaži. Treba premostiti jednu stresnu i zamornu prepreku, a to je pakovanje kofera. Odlučiti šta poneti na more i kako u prtljag smestiti baš sve što vam je neophodno za letovanje, nije jednostavan zadatak.

  2023-05-30

Veliko spremanje stana - sitnice za uređenje doma koje vam mogu pomoći

Lepo vreme mnoge asocira na veliko spremanje stana. Pakovanje zimskih stvari i rasklanjanje nereda koji se tokom zime nagomilao treba organizovati tako da vaš životni prostor ponovo prodiše.

  2023-05-22

Kako urediti kupatilo sa malo novca?

Preuređivanje i dekorisanje kupatila uglavnom vezujemo za velike troškove i iz tog razloga najčešće i odustajemo od te ideje. Uz prave savete, originalan pristup i malo mašte, ulaganja mogu biti zaista minimalna, a rezultati iznenađujuće dobri.

  2023-05-09

Kako organizovati dečiji rođendan za pamćenje

Organizacija dečijeg rođendana može biti zabavna i uzbudljiva aktivnost, ali takođe ume da bude stresna i skupa ako se ne planira unapred.

  2023-04-25

Kako odabrati zavese za dnevnu sobu?

Ako ste neodlučni i pitate se kako odabrati zavese za dnevnu sobu, zavese koje su adekvatne i koje će oplemeniti vaš životni prostor, onda ste na pravom mestu jer ćete u ovom tekstu dobiti sve neophodne informacije.

  2023-04-20

Povoljni kvalitetni proizvodi kod kineza

Proleće u mnogima probudi želju za promenom, pa će se tako neko odlučiti za preuređenje doma, neko će poželeti da poradi na svom zdravlju i izgledu, a neko da promeni okruženje u kojem boravi odlaskom na putovanje. Povoljni kvalitetni proizvodi kod ,,Kineza“ su možda upravo ono što vam je neophodno da svoje ideje za promenom pretvorite u stvarnost.

  2023-04-06

Ideje za uskršnju dekoraciju- Evo kako ukrasiti kuću za Uskrs

Da biste u potpunosti uživali u uskršnjoj idili, pročitajte kako ukrasiti kuću za Uskrs i iskoristite ideje za uskršnju dekoraciju koje će oduševiti vašu okolinu.

  2022-12-29

Kako ukrasiti kuću za Novu godinu?

Kraj decembra tradicionalno donosi okićen grad, ulice i izloge, okupljanja i gužve i radost iščekivanja Nove godine koja simbolično predstavlja nove početke, planove i želje.

  2022-12-29

Koje novogodišnje lampice su najpopularnije?

Vesela i šarena novogodišnja dekoracija važan je deo praznične atmosfere, jer upravo ona, uz naše dobro raspoloženje, čini da dani praznovanja budu nezaboravni i posebni. Uz bogato ukrašenu jelku, novogodisnje lampice najpopularniji su vid dekoracije jer, osim što su lepe i praktične, stvaraju osećaj topline i svetlosti.

  2022-11-23

Trčanje, šetnja i uživanje po kiši? Može sve uz kišne kabanice

Leto je, nažalost, prošlo i stigli su nam hladni dani. Kao uvertira u njih, dolaze česte kiše, pa su se čak i oni najaktivniji od nas povukli u svoje tople domove i pomalo ulenjili.