POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH – IDEJE šTA KUPITI DEčKU ILI DEVOJCI

Devojka i dečko razmenjuju poklone za Dan zaljubljenih.

 

Neki ga zovu Valentinovo, ljubitelji vina ga znaju kao Svetog Trifuna, ali svi ga slave kao Dan zaljubljenih. Dok je nekima ovaj dan čaroban i inspirativan, drugi bi najradije da ga zaobiđu, a razlog je uglavnom svima isti - kako izabrati poklon za Dan zaljubljenih koji treba da fascinira partnera.

 

Ali, ne očajavajte, bez obzira na odnos koji imate prema ovom danu, nudimo vam sjajne ideje koje će vam pomoći da ga proslavite na svoj način, s ljubavlju ili humorom.

 

Šta kupiti za dan zaljubljenih?

Savršen poklon za dan zaljubljenih je stvar interesovanja i ukusa vaše voljene osobe. Čak i kada se odlično poznajete, uvek je teško odabrati dar koji će dirnuti, raznežiti ili nasmejati vašu drugu polovinu.


Mi vam dajemo listu naših favorita sa kojim nikako nećete pogrešiti.

 

 • Romantična večera – Rezervišite sto u vašem omiljenom restoranu ili organizujte večeru u toplini doma uz sveće, domaće specijalitete i romantičnu muziku.
 • Personalizovani poklon – Ako ste poštovalac ličnog truda voljene osobe, onda se i sami potrudite da napravite nešto sopstvenim rukama. To mogu biti narukvice, ogrlice, personalizovane fotografije, slike koju ćete sami naslikati i uramiti, CD na koji ćete snimiti pesme koje su obeležile vašu vezu.
 • Spa tretman – Neki će uživati ukoliko uplatite spa veče u nekom od gradskih spa salona, dok drugi više vole da napravite romantičnu spa atmosferu u sopstvenom kupatilu.
 • Ulaznica za događaj – Kupite kartu za koncert, pozorišnu predstavu ili putovanje koje će ceniti vaš partner.
 • Cveće i slatkiši – Buket cveća šalje najlepšu poruku i neizostavni je deo poklona za devojke. Slatkiši i bombonjere raduju oba pola, pa nećete nikako pogrešiti sa ovim poklonom.
 • Knjiga – Ako vaš partner voli da čita, a vi poznajete njen ili njegov ukus i žanr, knjiga je otmen i inteligentan poklon.
 • Ljubavno pismo – Za one romantične koji vole osobenost u poklanjanju, ljubavni stihovi ili tekstualni izlivi ljubavi na papiru kupiće ih na duge staze.
 • Gedžet – Ako vam je partner zaljubljenik u tehnologiju, luksuzni pokloni poput telefona, pametnog sata, slušalica, zvučnika ili nekih drugih gedžeta su dobar izbor.
 • Sportski rekviziti – Za partnere koji vole da su aktivni, uvek su dobrodošli sportski rekviziti, lopte, reketi, prostirke za jogu ili fitnes.
 • Zabavne igrePikado, domine, karte, slagalice, badminton, sve su to ideje koje mogu obradovati partnera i koje vam unose živost i akciju u vezu.
 • Kozmetika ili parfem – Ako poznajete omiljeni parfem voljene osobe i kozmetički brend koji koristi, to može biti interesantan poklon za ovaj dan.
 • Seksi igračke – Ideja o ludim poklonima je odličan izbor za duhovite partnere i avanturiste.

 

Mladić poklanja buket cveća devojci za Dan zaljubljenih.

 

Poklon za dan zaljubljenih devojci

Nežniji pol od partnera očekuje veliku posvećenost i trud kada je izbor poklona u pitanju, posebno na Dan zaljubljenih.


Zato, muškarci, otvorite srca i osluškujte vašu ljubav. Znaćete šta je najbolje!


Ako niste sigurni, poslušajte nas i napravite personalizovanu čestitku uz buket cveća, a poklon neka bude interesantno i lepo upakovan.


Žene vole lepotu i sve što ima veze sa ulepšavanjem, pa nećete pogrešiti ako izaberete nešto od ovih rekvizita.


Kombinovana pegla/figaro za kosu
– Za brzo i lako friziranje u kućnim uslovima. U par poteza dobije se frizura kao iz najskupljih salona. U zavisnosti da li želite ravnu kosu ili krupne lokne, birajte modul koji ćete iskoristiti da se ulepšate.


Masažer – Ako vaša devojka uživa u opuštajućim masažama, ovo je odličan poklon. Možete se naizmenično relaksirati u blagodetima ovog rekvizita sa četiri rotirajuća valjka sa ispupčenjima.


Maska za spavanje – Ovaj jednostavan i simboličan poklon obradovaće svakoga ko želi udoban i relaksirajući san. Uz masku za spavanje bićete odmorniji i opušteniji kada se probudite.
 

Devojka poklanja dečku čestitku za Dan zaljubljenih.

 

Poklon za dan zaljubljenih dečku

Šta kupiti dečku za dan zaljubljenih je ogroman izazov za romantične dame. Kada birate poklon razmislite šta bi ostavilo najveći utisak u ovoj fazi vaše veze. Najpre treba da odlučite da li želite da budete romantični ili praktični. Mi ćemo vam sugerisati nekoliko naših favotita.


Kada muškarcu date loptu u ruke, zabavili ste ga na neko vreme i sasvim sigurno usrećili. Zato su lopte idealan poklon za živahne i vešte muške partnere, bilo da su košarkaške, fudbalske ili one za odbojku. Muškarci vole da se igraju pa su karte, domine, igrice i rekviziti poput pikada odličan izbor za poklon.


Ukoliko imate partnera koji obožava tehnološke rekvizite, evo nekoliko ideja:


Zvučnik, ako voli glasnu muziku, ili džojstik, za ljubitelja igrica. Ukoliko ima auto i često ga koristi, ceniće neki od praktičnih dodataka poput adaptera za punjač.


Ne zaboravite da svoj poklon uparite sa slatkom čestitkom napisanom pravo iz srca.

 

Ludi pokloni za dan zaljubljenih

Kada poželite da iznenadite voljenu osobu nečim potpuno neočekivanim i pomalo luckastim poklonom, evo nekoliko zanimljivih ideja:

 

 • Vaučer za dan bez obaveza
 • Strip o vašoj vezi
 • Skok padobranom
 • Kurs neobične veštine (mačevanje, plesovi i sl.)
 • Kurs kuvanja egzotičnih jela
 • Seksi igračke

 

Uostalom, ponekad je ljubav najbolje slaviti sa smehom i dozom humora.

Poklon za Dan zaljubljenih mora da bude odabran sa brigom i razumevanjem partnera kako bi ovaj dan bio poseban i nezaboravan. Bez obzira da li ste se odlučili za romantični doživljaj, humoristički pristup ili nešto potpuno neočekivano, ključ uspešnog poklona leži u pažnji koju uložite u njegov izbor.


Kineska robna kuća je mesto prepuno ideja i zanimljivih detalja idealno za one koji žele da dodaju dozu originalnosti u svoj poklon za Dan zaljubljenih. Ovde možete pronaći šarene i neobične sitnice koje će sigurno izmamiti osmeh na licu vaše voljene osobe.