POVOLJNI KVALITETNI PROIZVODI KOD KINEZA

Mama, tata i dete idu iz kupovine i nose kese.

 

Proleće u mnogima probudi želju za promenom, pa će se tako neko odlučiti za preuređenje doma, neko će poželeti da poradi na svom zdravlju i izgledu, a neko da promeni okruženje u kojem boravi odlaskom na putovanje. Povoljni kvalitetni proizvodi kod Kineza su možda upravo ono što vam je neophodno da svoje ideje za promenom pretvorite u stvarnost.

 

Ideje za uređenje doma

Želite da osvežite izgled prostora u kojem svakodnevno boravite a da vaš kućni budžet to ne oseti. Izdvojili smo za vas nekoliko kvalitetnih proizvoda kojima ćete veoma lako transformisati vaš dom.

 

  • Samolepljive tapete za kuhinju zanimljivih dezena udahnuće novi život ovoj prostoriji. Izdvajamo tapete sa marokanskom šarom koja je popularna već nekoliko sezona. Zaokružite ,,marokansku temu“ uz pomoć odgovarajućih detalja: kuhinjskih krpa, tacni i posuda za hranu.

 

  • Da biste promenili izgled svog kupatila opredelite se za detalje poput zavese ili prostirki za kupatilo. Vaše je da odaberete temu i stil, a najpovoljniju opremu za kupatilo nadjite online.

 

  • Kada je dnevna soba u pitanju biće dovoljno da dodate nove jastučiće, zavese ili draperije na prozore. Otvorite prostor uz pomoć svetlijih boja. Ako pak želite da u svoj dnevni boravak unesete dah primorja birajte tekstilnu dekoraciju u plavim tonovima, kao i odgovarajuće detalje poput ukrasnih školjki i kamenčića od kojih možete sami napraviti aranžman za sto.

 

Nega kose i tela

Lagana garderoba koja otkriva svaki nedostatak nateraće mnoge da se pozabave svojim izgledom. Predlažemo vam nekoliko korisnih a povoljnih proizvoda koji će vas lakše dovesti do željene kondicije i kilaže:

 

  • Za pristalice aktivnog pristupa i ljubitelje vežbanja tu su veoma kvalitetne prostirke za jogu različitih debljina, kao i elastične trake za vežbanje.

 

  • Cena masažera koji se mogu pronaći u kineskoj online prodavnici je više nego povoljna. Ako se odlučite za kupovinu, predlažemo da za početak to bude ručni masažer za celulit koji će vam pomoći da za kratko vreme svojoj koži vratite zdrav i nežan izgled.

 

 

Vreća za spavanje, ranac, cipele, prostirka za vežbanje, mapa i kompas.

 

Šta poneti na putovanje?

Sa prvim lepim danima mnogi rado planiraju neko kratko putovanje ili izlet u prirodu. Praznici i vikendi su odlična prilika da sednete u auto i zaputite se u pravcu neke banje, sela ili obližnjeg izletišta. Kako biste uživali u svakom trenutku svog odmora na vreme napravite spisak za putovanje i pametno planirajte sadržaj svog kofera i gepeka.

 

  •  Avanturisti među vama možda maštaju o kampovanju. Ako je tako, biće vam neophodan šator i vreća za spavanje, a dobro će vam doći i ručni frižider, termosi i posude za čuvanje hrane.

 

  • Za izlet sa porodicom i prijateljima ne zaboravite da ponesete opremu za razonodu na otvorenom kao što su odbojkaška ili fudbalska lopta i reketi za badminton, a za savršenu zabavu tu su društvene igre u kojima će uživati cela porodica.

 

  • Želite da sledeće letovanje dočekate spremni? Ako planirate sunčanje na obali mora ili jezera, vreme je da obnovite i dopunite opremu koju obično koristite: suncobrane, asure, dušeke na naduvavanje i drugo. Plažni program Kineske robne kuće sadrži atraktivne prostirke za plažu, mini ventilatore za vrele letnje dane, šešire, platnene kape, naočare za svaki oblik lica i ukus, i još puno toga.

 

 

  • Ne odvajate od svog ,,elektronskog“ ljubimca i s vremena na vreme poželite da mu dodate nešto od opreme poput maske, punjača ili slušalica. Ako niste pristalica kupovine brendiranih stvari po svaku cenu, već tragate za najboljim odnosom cene i kvaliteta, potražite u online prodavnici slučalice za mobilni, zvučnike i punjače. Ova oprema z amobilne telefone je nešto bez čega se ne kreće čak ni kraći put.

 

 

Ovo su samo neki od proizvoda Kineske robne kuće koji su se izdvojili kvalitetom i cenom koja neće ogoliti vaš novčanik. Za dodatnu inspiraciju i ideje pogledajte ostatak bogatog asortimana.