KAKO DA ULEPšATE SVAKI PROSTOR UZ LED TRAKE

led traka u kuhinji

 

LED rasveta predstavlja sistem savremene rasvete, a jedan njen deo čine i čuvene LED trake. Cena po metru je povoljna, krate se na odgovarajuću dužinu, a koliko su savršene govori i to da postoje i LED trake sa daljinskim upravljačem koje omogućavaju menjanje boja i intenzitet svetla uvek i na svakom trenutku.


Mesto primene im može biti različito jer se lepe na svaku površinu. Često ukrašavaju nameštaj u dnevnim sobama, predstavljaju zanimljiv sistem rasvete u spavaćim sobama, a mogu biti i LED trake za kuhinju koje ne samo da dekorišu, već svojim svetlom olakšavaju kuhinjske poslove.


Naša raznovrsna ponuda će vas oduševiti, preko garderobe, alata, školskog pribora pa do svega što je potrebno za zdravlje, uređenje doma, sport, elektriku i rasvetu. Tu su i stalne akcije koje vam mogu pomoći da pronađete svoje omiljene proizvode po novim, nižim cenama i tako jednostavno uštedite kupujući.

 

LED trake sa daljinskim – najbolji izbor u svim situacijama

LED trake sa daljinskim upravljačem omogućavaju jednostavno menjanje boja, promenu svetlosnih efekata kao i odabir načina smenjivanja boja svetla.


Daljinski daje komande čak i sa 20m udaljenosti pa se trake kontrolišu lako i jednostavno, čak i ako je rastojanje veoma veliko. Zahvaljujući ovoj opciji je omogućeno da se trake postave bilo gde u domu ili spoljnom prostoru i na bilo koju visinu, radiće perfektno i menjati boje i intenzitet svetla po želji.


LED trake se proizvode u raznim dužinama, ali su najčešće one od 5m i 10m. Diode se nalaze na lepljivoj traci koja se lako skraćuje ili produžava pa korisnici imaju neograničene mogućnosti.


Kineska robna kuća je pravo mesto za kupovinu zato što mi prodajemo ceo komplet koji je spreman za uključivanje, sa transformatorom tako da bi ceo sistem imao odgovarajući napon za LED trake. Cena obuhvata traku od 5 ili više metara, daljinski upravljač, transformator, a besplatno dobijate ljubaznost naših prodavaca i mogućnost da postavite sva pitanja da bi vam proizvod funkcionisao besprekorno.

 

Na koji način montirati LED trake?

Prvo treba doneti odluku o mestu postavljanja LED trake. Ona se može zalepiti na svaku površinu, ali se najviše koristi u uglovima, oko ivica nameštaja ili ispod visećih delova kao što su to LED trake za kuhinju pa se tako rasvetom naglašava uređenje u prostoru, a ne samu rasvetu kao što to radi plafonski sistem.

 

led traka- ugradnja


Sledeća stvar koju treba da uradite jeste da izmerite dužinu potrebne trake i proverite da li je izvor napajanja u blizini da bi trake funkcionisale. Savet onih sa iskustvom je da se uvek kupi 1m više nego što je potrebno da bi se tako zasigurno osigurala dovoljna dužina rasvete.


Kada su u pitanju LED trake, cena neće prelaziti iznos u prodavnici jer vam ne treba električar za montiranje već samo praćenje jednostavnog uputstva za brzo postavljanje.

 

Neverovatne osobine LED traka

LED trake za kuhinju se najčešće postavljaju ispod visećih delova i ne smeta im ni visoka vlažnost ni para pa su bezbedne za upotrebu u čitavom domu. Ovo je važna stavka jer iako koriste manji napon, LED trake su uključene u direktnu struju pa je važno da budu sigurne, bez mogućnosti požara.


One se mogu nadovezivati što vam omogućava da se postave u dužini koja vam odgovara i ako vam treba sistem rasvete duži od 10m sve je moguće postići.


LED diode ne pregorevaju, ne kvare se i stabilno sijaju tako da će trake funkcionisati bez problema i ukrašavati prostor dok čine dodatni sistem rasvete u prostoru.


U našoj prodaji možete pronaći sve vrste LED traka koje imaju povoljne cene i svu dodatnu opremu. Vaše je samo da izmerite dužinu i kupite ili one u boji ili jednobojne LED trake. Cene su povoljne, a sada i sa dodatnim popustima.


Bilo da vam treba veletrgovina ili kupujete za sopstvene potrebe - kontaktirajte nas jer je sigurno da imamo najbolju ponudu za vas.