POPIT I HUGGY WUGGY IGRAčKA - NAJPOPULARNIJE IGRAčKE ZA DECU

popit

 

Za srećno i ispunjeno detinjstvo vaših mališana Kineska robna kuća ima najpovoljnije igračke za decu, od onih koji su već postale klasika, kakve su lutke, automobili, plišani ljubimci, do onih najmodernijih koje prate trendove svetske industrije zabave.


Ove sezone u centru pažnje su neobična huggy wuggy igracka i popit. Cena ovih igračaka prilagođena je svakom kućnom budžetu, pa svoje klince možete obradovati veoma često, bez nekih specijalnih planiranja troškova.

 

Zabavna, opuštajuća, edukativna igračka – popit


Cena popita, na prvi pogled vrlo neobične zanimacije, svrstava ovu igračku među najpovoljnije igačke za decu. Pored povoljnosti, ovo je i potpuno bezbedna igračka, izrađena od kvalitetnog silikona, bez ijedne oštre ivice, bez opasnih sitnih delova, lagana, savitljiva, izdržljiva i praktična, koju lako možete nositi uvek sa sobom i spakovati na putovanja sa decom.

 

Šta je u stvari popit?


Cena dobre zabave ne mora uvek biti visoka, a dokaz za to je činjenica da se deca odlično igraju i zabavljaju koristeći kartonske kutije i pucketave folije za pakovanje. Popit je upravo to: spada među najpovoljnije igracke za decu. a pruža nebrojano mnogo sati zabave za najmlađe, ali često i za one malo starije.


Kako se koristi popit?


Upotreba igračke je veoma jednostavna: prosto dozvolite detetu da slobodno prstićima pritiska balončiće, okrećući je sa obe strane.


Mala deca tako kroz igru vežbaju finu motoriku svojih prstiju, što je od presudnog značaja za kasniji pravilan razvoj veština kakve su pisanje ili crtanje. popit se može koristiti i kao društvena igra: naizmenično igrači pritiskaju neograničen broj mehurića, ali isključivo povezanih u jednom redu, a igrač koji pritisne poslednji - gubi.


Iako na prvi pogled deluje lako i jednostavno, ova igra nateraće vaše dete da razmišlja o vašim potezima unapred, što koristi razvoju logičkog, misaonog procesa.


Nemojte se iznenaditi ako i u vašim rukama završi upravo dečiji omiljeni popit. Cena savremenog, užurbanog načina života je pojava anksioznosti i stresa, a ova jednostavna igračka pomaže da se oslobodite napetosti i odlične rezultate pokazuje u anti stres terapiji. Još jedan dokaz da su najjednostavnije i najpovoljnije igračke za decu često najbolji izbor za edukaciju, relaksaciju i zabavu.


Nežno i umiljato čudovište - huggy wuggy igračka


Huggy wuggy igračka, potpuni hit među decom širom sveta, nesumnjivo je izazvala veliki broj polemika, kako među roditeljima tako i među stručnjacima koji se bave pravilnim odgojem dece. Pomalo zastrašujuć izgled ovog malog plišanog čudovista uzburkao je raspravu da li je primereno dozvoliti deci da se igraju igračkom koja ima jezivi osmeh i čitav niz šiljatih zuba. Ipak, potpuno je pogrešan i pristup da sve sto je dobro mora biti i lepo na izgled što život vrlo često demantuje.

 

deca


Ukoliko se vašem detetu dopada huggy wuggy igračka, mali plišani negativac iz horor igrice Poppy Playtime, to ne bi trebalo da vas brine. Setite se samo čuvene bajke Lepotica i zver. Iskoristite to da naučite svoje dete da vredne stvari u životu ne moraju uvek izgledati savršeno. A ono što će sigurno biti savršeno je nežan, baršunast zagrljaj ovog malog čudovišta veselih boja sa velikim rukama spremnim da toplo i nežno zagrli.


Huggy wuggy igračka dolazi i u varijanti u kojoj igra, peva, svetli i ponavlja reči koje su izgovorene u njegoj blizini, što je mališanima izuzetno zabavno.


Sve što vam je neophodno za igru, zabavu, razvoj i edukaciju vašeg deteta možete pronaći u kineskoj robnoj kući, gde su najzabavnije i najpovoljnije igračke za decu na samo jedan klik od vašeg doma.