IGRAčKE ZA DECU KOJE MALIšANI OBOžAVAJU

Naša kineskarobnakuca.rs nudi veliki izbor plišanih i plastičnih igračaka, ali i mekane puzzle za decu koje ćete raširiti po podu i igrati se sa njima danima.Pogledajte kategoriju dečjih igračaka na našem sajtu i odaberite ono najlepše i najbolje iz našeg širokog asortimana.


Najjeftinije i najbolje plišane igračke kod Kineza


Plisane igracke nikada ne izlaze iz mode. Kako vreme prolazi, javljaju se novi trendovi, novi omiljeni likovi, tako da igračke često menjaju svoj oblik, ali uvek ostaju u trendu. Plisane igracke kod kineza trude se da redovno prate te trendove kako bi zadovoljili naše kupce. Za decu najmlađeg uzrasta, ovakve igračke su najprikladnije. One ne mogu da se polome, mekane su, pa se dete neće povrediti igrajući se, a boje i oblici razvijaju dečju kreativnost i maštu. Primećujemo da i kod dečjih igračaka, kao i kod svih drugih proizvoda savremenog društva, postoji moda, postoje trendovi koji su kratkotrajni i brzo se smenjuju.

 

PLISANE-IGRACKE

 

Trudimo se da pratimo te trendove i uklapamo se u želje naših malih kupaca. Nekada davno, plišani meda bio je pojam i tada je svaka porodica koja ima malo dete imala makar po jedan primerak. Danas on više nije interesantan deci. Plisane igracke kod kineza izgledaju sasvim dugačije, modernije, a za današnju decu daleko prihvatljivije i lepše. Kaktus koji peva i ponavlja reči jedan je od glavnih trendova ovih dana. Umesto mede i zeke, pojavile su se neke nove životinje, pa tako danas možete pronaći hobotnicu sa dva lica – jedno koje je srećno i drugo koje je ljutito, u dve različite boje. Među plišanim životinjama popularne su takozvane Ty banie boos plisane igracke sa velikim plastičnim očima koje se sijaju. Sve ovo i još mnogo drugih zanimljivih igračaka pronaći ćete lako i povoljno na našem sajtu.


Nindža kornjače igračke nikada ne izlaze iz mode


Čuveni crtani film (crtana serija) Nindža kornjače izašla je davne 1987. godine. Postala je popularna i omiljena od prve epizode, a do dana današnjeg nije izašla iz mode i ima svoje obožavatelje širom sveta. U skladu sa tim, napravljeno je mnoštvo dečjih igračaka sa likovima iz ove serije, kojima deca obožavaju da se igraju. Nindza kornjace igracke omogućavaju deci da se poistovete sa svojim omiljenim junacima i da se osećaju kao da su i sami deo popularnog serijala. Svi dobro znamo da su nindza kornjace četiri mutanta koja su naučila borilačke veštne od svog učitelja Splintera – pacova. Komplet sa svih pet ovih likova možete pronaći vrlo povoljno u kategoriji dečje igračke na našem sajtu. Nindza kornjace igracke sadrže pet figurica sa likovima kornjača i njihovog učitelja. Ovaj set igračaka omogući će vašoj deci dobru zabavu, druženje sa prijateljima kroz igranje uloga i poistovećivanje sa omiljenim junacima.

 

IGRACKE-NINDZA-KORNJACE


Puzzle za decu najmlađeg uzrasta


Pored mnoštva plišanih i plastičnih igračaka za decu koje nudi naš sajt, iz ponude takođe izdvajamo i podne puzzle za decu najmlađeg uzrasta. Ove puzle dolaze u velikom i malom pakovanju, a skalpaju se vrlo lako, najčešće na podu dečje sobe. Puzzle za decu su šarene, jednostavne, a istovremeno kreativne. Svaki komad slagalice je drugačije boje. One se mogu uklapati proizvoljno, tako da uvek dobijete drugačiju šaru, odnosno sliku. Iz sredine slagalice mogu se posebno izdvojiti oblici brojeva, pa tako vaše dete uči da čita, sklapa, uklapa, i broji kroz igru i zabavu. Puzzle za decu su interesantne, vrlo kreativne, a u sobi vašeg deteta mogle bi čak izgledati i dekorativno.

 

DETE-JEDE-PUZLU