Kineska robna kuća

  30.10.2023.

Šta kupiti kao poklon za slavu?

Pred nama je period slava koji svi volimo. Porodična okupljanja i druženje sa dragim osobama nešto je što u drugi plan stavlja svakodnevnu užurbanost, obaveze i manjak vremena za viđanja. Ipak, period slava često zna da budi zabrinutost jer treba odabrati odgovarajući poklon za slavu.

  30.05.2023.

Veliko spremanje stana - sitnice za uređenje doma koje vam mogu pomoći

Lepo vreme mnoge asocira na veliko spremanje stana. Pakovanje zimskih stvari i rasklanjanje nereda koji se tokom zime nagomilao treba organizovati tako da vaš životni prostor ponovo prodiše.

  29.12.2022.

Kako ukrasiti kuću za Novu godinu?

Kraj decembra tradicionalno donosi okićen grad, ulice i izloge, okupljanja i gužve i radost iščekivanja Nove godine koja simbolično predstavlja nove početke, planove i želje.

  29.12.2022.

Koje novogodišnje lampice su najpopularnije?

Vesela i šarena novogodišnja dekoracija važan je deo praznične atmosfere, jer upravo ona, uz naše dobro raspoloženje, čini da dani praznovanja budu nezaboravni i posebni. Uz bogato ukrašenu jelku, novogodisnje lampice najpopularniji su vid dekoracije jer, osim što su lepe i praktične, stvaraju osećaj topline i svetlosti.

  28.06.2023.

Kako napraviti lokne kod kuće?

Dosadila vam je ravna kosa i treba vam promena, ili možda želite da svojim prirodnim talasima date definisaniji izgled? Ne bacaju vam se pare na skupe usluge frizerskih salona, niti izgarate od želje da vam nestručno osoblje oštećuje kosu?

  26.09.2023.

Alati koje svako domaćinstvo treba da ima

Svi znamo koliko je teško doći do dobrog majstora, a ako ga i pronađete čak i male popravke u kući koštaće vas mnogo. Srećom, puno toga možete uraditi i sami ako su vam pri ruci pravi alati. Bez obzira jeste li iskusni majstor ili početnik u svetu popravki, oni vam mogu olakšati rešavanje različitih nepredviđenih situacija.

  26.07.2023.

Kako osvežiti zidove bez krečenja?

Tražite ideje za dekoraciju zidova ali nemate vremena, volje ili novca koje biste potrošili na molerske radove?

  25.08.2023.

Kako se zaštiti od komaraca?

Dok komarci vežbaju svoj letnji maraton oko nas, mi tražimo načine kako da postanemo šampioni u izbegavanju njihovih uboda. To je postalo posebno važno u današnje vreme kada zarazne bolesti koje ovi insekti prenose haraju.

  25.04.2023.

Kako odabrati zavese za dnevnu sobu?

Ako ste neodlučni i pitate se kako odabrati zavese za dnevnu sobu, zavese koje su adekvatne i koje će oplemeniti vaš životni prostor, onda ste na pravom mestu jer ćete u ovom tekstu dobiti sve neophodne informacije.

  25.03.2022.

Igračke za decu koje mališani obožavaju

Da li obraćate pažnju na to kakvim se igračkama igraju vaša deca? Omiljene igračke mališana mogu biti najrazličitije, u zavisnosti od uzrasta, pola, ali i interesovanja svakog deteta. Plisane igracke kod kineza su raznovrsne, kreativne i zanimljive. Sa ovim igračkama vaše dete provešće kvalitetno svoje vreme, zabaviće se i uživaće.