Kineska robna kuća

  30.05.2023.

Veliko spremanje stana - sitnice za uređenje doma koje vam mogu pomoći

Lepo vreme mnoge asocira na veliko spremanje stana. Pakovanje zimskih stvari i rasklanjanje nereda koji se tokom zime nagomilao treba organizovati tako da vaš životni prostor ponovo prodiše.

  29.12.2022.

Kako ukrasiti kuću za Novu godinu?

Kraj decembra tradicionalno donosi okićen grad, ulice i izloge, okupljanja i gužve i radost iščekivanja Nove godine koja simbolično predstavlja nove početke, planove i želje.

  29.12.2022.

Koje novogodišnje lampice su najpopularnije?

Vesela i šarena novogodišnja dekoracija važan je deo praznične atmosfere, jer upravo ona, uz naše dobro raspoloženje, čini da dani praznovanja budu nezaboravni i posebni. Uz bogato ukrašenu jelku, novogodisnje lampice najpopularniji su vid dekoracije jer, osim što su lepe i praktične, stvaraju osećaj topline i svetlosti.

  25.04.2023.

Kako odabrati zavese za dnevnu sobu?

Ako ste neodlučni i pitate se kako odabrati zavese za dnevnu sobu, zavese koje su adekvatne i koje će oplemeniti vaš životni prostor, onda ste na pravom mestu jer ćete u ovom tekstu dobiti sve neophodne informacije.

  25.03.2022.

Igračke za decu koje mališani obožavaju

Da li obraćate pažnju na to kakvim se igračkama igraju vaša deca? Omiljene igračke mališana mogu biti najrazličitije, u zavisnosti od uzrasta, pola, ali i interesovanja svakog deteta. Plisane igracke kod kineza su raznovrsne, kreativne i zanimljive. Sa ovim igračkama vaše dete provešće kvalitetno svoje vreme, zabaviće se i uživaće.

  23.11.2022.

Trčanje, šetnja i uživanje po kiši? Može sve uz kišne kabanice

Leto je, nažalost, prošlo i stigli su nam hladni dani. Kao uvertira u njih, dolaze česte kiše, pa su se čak i oni najaktivniji od nas povukli u svoje tople domove i pomalo ulenjili.

  23.09.2022.

Police - idealan način za organizovan prostor

Obe kategorije ljudi, i oni koji su savršeno organizovani u svakom segmentu svog života i oni koji uživaju u svom kreativnom neredu, vole kada su im predmeti koji se svakodnevno koriste vidljivi, lako dostupni i na dohvat ruke.

  22.11.2022.

Modle za praznične kolače

Došlo je vreme praznika i prava je prilika da vaš dom zamiriše na poznate praznične mirise iz detinjstva. Tradicija i običaji se upravo tako održavaju i prenose kroz generacije.

  22.05.2023.

Kako urediti kupatilo sa malo novca?

Preuređivanje i dekorisanje kupatila uglavnom vezujemo za velike troškove i iz tog razloga najčešće i odustajemo od te ideje. Uz prave savete, originalan pristup i malo mašte, ulaganja mogu biti zaista minimalna, a rezultati iznenađujuće dobri.

  21.06.2022.

Putovanje ne može proći bez nekoliko stvari...

Sada se već sa sigurnošću može reči da smo ušli u leto. Neki se tome raduju, neki možda i ne, ali ono što sigurno znamo to je da većina ljudi planira godišnji odmor na moru, planini, banji, ili pored jezera ili reke. Gde god da ste isplanirali da putujete ovog leta, biće vam neophodno pakovanje.