Kineska robna kuća

  15.06.2022.

Sve vrste igračaka na jednom mestu

U današnje vreme, kada većina ljudi, ali i dece najviše vremena provodi za računarima, igrajući igrice online, kineska robna kuća potrudila se da obezbedi mališanima mnogo lepšu, kreativniju, ali svakako i društveniju zabavu koja neće narušavati njihovo zdravlje. Plisane igracke kod Kineza svakako su najpovoljnije za kućni budžet, a u ponudi imamo mnoštvo lepih i kreativnih igračaka gde će svako dete pronaći nešto u čemu će dugo uživati.

  14.07.2023.

Šta poneti na kampovanje sa porodicom?

Volite prirodu i boravak na otvorenom, imate avanturistički duh i konstantnu želju za istraživanjem, ne privlače vas luksuzni hoteli, već uspostavljanje harmonije sa iskonskim vrednostima? Vi onda sigurno godišnji odmor provodite na kampovanju. A sta poneti na kampovanje sa porodicom da nezaboravna avantura bude i komforna i po meri svakog člana?

  13.07.2022.

Putovanje sa kućnim ljubimcem

Svi smo željno čekali leto i pažljivo planirali svoj zasluženi godišnji odmor, trudeći da u tih nekoliko nedelja obnovimo energiju i “napunimo baterije” za sledeću sezonu.

  11.10.2023.

Kako se osloboditi stresa? 5 tehnika koje možete da primenite još danas

Živimo u svetu u kojem se stres može činiti kao neizbežan deo svakodnevnog života. Ali, šta ako vam kažemo da postoje jednostavni i lako primenljivi načini da se opustite?

  11.10.2022.

Kako da ulepšate svaki prostor uz LED trake

LED rasveta predstavlja sistem savremene rasvete, a jedan njen deo čine i čuvene LED trake.

  11.09.2023.

Kako se prave mafini? Laki recepti za slatko i slano uživanje

Želite brzu poslasticu za iznenadne goste ili slaniš za užinu koji se lako priprema? Mafini su odličan izbor. Bilo da ste početnik u kuhinji ili veteran, jednostavnost pripreme i varijacije ukusa razgaliće vaše nepce.

  11.03.2022.

Sve što je jednoj domaćici potrebno u kuhinji

U toku dana svaka žena provede određeno vreme u kuhinji. Nekada više, nekada manje, ali na kraju, ženama kuhinja predstavlja neizostavni deo dana.

  11.01.2024.

Poklon za Dan zaljubljenih – Ideje šta kupiti dečku ili devojci

Neki ga zovu Valentinovo, ljubitelji vina ga znaju kao Svetog Trifuna, ali svi ga slave kao Dan zaljubljenih. Dok je nekima ovaj dan čaroban i inspirativan, drugi bi najradije da ga zaobiđu, a razlog je uglavnom svima isti - kako izabrati poklon za Dan zaljubljenih koji treba da fascinira partnera.

  09.08.2023.

Koji pribor za školu kupiti? Detaljan spisak stvari za školu

Kako poslednji avgustovski dani unose nemir u porodice đaka prvaka, najbolje znaju mame. Dok se budući školarci još uvek brzbrižno igraju potpuno nesvesni obaveza koje im dišu za vratom, mame obilaze knjižare i mesta gde će najpovoljnije pronaći pribor za školu svom mališanu.

  09.05.2023.

Kako organizovati dečiji rođendan za pamćenje

Organizacija dečijeg rođendana može biti zabavna i uzbudljiva aktivnost, ali takođe ume da bude stresna i skupa ako se ne planira unapred.