Kineska robna kuća

  24.11.2023.

Oprema za pse - šta vam neophodno ako ste novi vlasnik?

Postajete ponosni vlasnik kućnog ljubimca i u pitanju je najdražesniji od svih – pas. Onda zaista imate čemu da se radujete, s obzirom na činjenicu koliko ljubavi ovo maleno biće nosi sa sobom. Jedino što traži zauzvrat jeste ista ta ljubav, ali uz veliku ljubav ide i velika obaveza.

  23.11.2022.

Trčanje, šetnja i uživanje po kiši? Može sve uz kišne kabanice

Leto je, nažalost, prošlo i stigli su nam hladni dani. Kao uvertira u njih, dolaze česte kiše, pa su se čak i oni najaktivniji od nas povukli u svoje tople domove i pomalo ulenjili.

  23.09.2022.

Police - idealan način za organizovan prostor

Obe kategorije ljudi, i oni koji su savršeno organizovani u svakom segmentu svog života i oni koji uživaju u svom kreativnom neredu, vole kada su im predmeti koji se svakodnevno koriste vidljivi, lako dostupni i na dohvat ruke.

  22.11.2022.

Modle za praznične kolače

Došlo je vreme praznika i prava je prilika da vaš dom zamiriše na poznate praznične mirise iz detinjstva. Tradicija i običaji se upravo tako održavaju i prenose kroz generacije.

  22.05.2023.

Kako urediti kupatilo sa malo novca?

Preuređivanje i dekorisanje kupatila uglavnom vezujemo za velike troškove i iz tog razloga najčešće i odustajemo od te ideje. Uz prave savete, originalan pristup i malo mašte, ulaganja mogu biti zaista minimalna, a rezultati iznenađujuće dobri.

  21.06.2022.

Putovanje ne može proći bez nekoliko stvari...

Sada se već sa sigurnošću može reči da smo ušli u leto. Neki se tome raduju, neki možda i ne, ali ono što sigurno znamo to je da većina ljudi planira godišnji odmor na moru, planini, banji, ili pored jezera ili reke. Gde god da ste isplanirali da putujete ovog leta, biće vam neophodno pakovanje.

  21.04.2022.

Planirate izlet za prvi maj? Evo par stvari koje treba imati pri ruci

Poslednjih nekoliko vikenda proveli smo uz kišu. Cele nedelje sunce, toplo, prijatno, svi jedva čekamo da se radni dani konačno završe, pa da iskoristimo priliku za vikend u prirodi, a onda padne kiša i svima drastično smanji raspoloženje.

  20.09.2022.

Popit i Huggy Wuggy igračka - najpopularnije igračke za decu

Detinjstvo i odrastanje svake nove generacije obeležile su igre i igračke. Današnja deca ni po čemu se ne razlikuju od svojih roditelja, koji i dalje pamte svoju omiljenu igračku, a mnogi je i čuvaju u svojim domovima.

  20.04.2023.

Povoljni kvalitetni proizvodi kod kineza

Proleće u mnogima probudi želju za promenom, pa će se tako neko odlučiti za preuređenje doma, neko će poželeti da poradi na svom zdravlju i izgledu, a neko da promeni okruženje u kojem boravi odlaskom na putovanje. Povoljni kvalitetni proizvodi kod ,,Kineza“ su možda upravo ono što vam je neophodno da svoje ideje za promenom pretvorite u stvarnost.

  18.10.2023.

Jesenje dekoracije koje će uneti toplinu u vaš dom

Uz dolazak jeseni, kišnih i vetrovitih dana, sve više vremena provodimo u toplini svoga doma, uz omiljeni film, čitanje knjige ili porodično druženje. Oktobar je idealno vreme za jesenje dekoracije i odluku da svoj enterijer obojite jesenjim tonovima i prirodom uz koje će vam boravak i svakodnevne aktivnosti u domu biti još lepši i prijatniji.