KAKO SPAKOVATI KOFER ZA PUTOVANJE, ISPRATITE NAšE SAVETE?!

kofer-pun-stvari

 

Efikasno pakovanje je preduslov za ugodan put i boravak van doma, a za to vam trebaju najbolji koferi za putovanje, oni koji su dovoljno prostrani za sve što je potrebno, ali i kompaktnih dimenzija, laki i pogodni za sve vrste putovanja.

 

Bilo da vam treba kofer za putovanje avionom, automobilom i veliki kofer za putovanja koja su duža… Predlažemo vam da ih potražite u Kineskoj robnoj kući i tako pronađete povoljne, a kvalitetne modele koji vam najbolje odgovaraju.


Jeftini koferi za putovanja mogu biti i izdržljivi, a ako pratite našu stranicu sigurno je da ćete pronaći najpovoljnijii kofer za putovanje. Akcija i popusti će vam omogućiti veliku uštedu i laku kupovinu.

 

Napravite listu tj. spisak za putovanje

Da bi spakovali sve što je neophodno, napravite spisak stvari koje su vam potrebne na putovanje. Na ovaj način se ništa neće zaboraviti i pravilno rasporediti tokom pakovanja pa da se ništa ne ošteti, a sve stane u raspoloživi prostor.


Napravite popis osnovnih stvari bez kojih ne možete putovati:

 • Dokumenta,
 • Novac,
 • Pametni uređaji i punjači

 

Pored ovog osnovnog, treba vam i spisak:

 • Odeće i obuće koju treba poneti,
 • Toaletni pribor,
 • Lekovi,
 • Dodaci koji su vam potrebni na putu (fen, pegla, kišobran, kabanica…)

Rasporedite spiskove jer ćete tako poneti samo ono što je potrebno, a pakovanje će biti mnogo lakše i brže ako se prati utvrđen popis.

 

Izaberite najbolji kofer za vaše putovanje

Adekvatan kofer za putovanje se bira na osnovu nekoliko faktora:

 • Plastični ili tekstilni koferi,
 • Kofer za posebnim džepovima i pretincima za sitnice,
 • Mali, srednji ili veliki putni kofer,
 • Set kofera ili samo jedan…

 

Neki modeli su lakši, neki teži, postoje koferi koji su otporniji na udarce, imaju duple točkiće, TSA bravom… I najjeftiniji koferi za putovanja itekako mogu da služe godinama ako su odabrani u skladu sa namenom i koriste se prema uputstvima.


Pronađite najbolje modele na našem sajtu i putujte rasterećeni i sa zaštićenim stvarima.


Cene su pristupačne za svaku vrstu, a pored ovih, tu su i manje torbe za lakše pakovanje sa manjom zapreminom. Dobro će vam doći ili za sortiranje unutar kofera ili kao torba koja je u nekim situacijama sasvim dovoljna za nošenje.

 

Kako spakovati kofer za putovanje avionom?

Pakovanje stvari za putovanje avionom je jedan od najzahtevnijih postupaka jer se u avion može uneti samo ručni prtljag, a besplatno ukrcati u teretni deo samo jedan kofer tačko određenih dimenzija.


Zbog toga morate izabrati model koji se uklapa u propise, a onda i pažljivo odabrati sve što bi se ponelo tako da se ne prekorače besplatne norme.


Pravi kofer za putovanje avionom mora biti i izdržljiv, a da sačuva sve što se spakuje unutra. Treba iskoristiti mogućnost sortiranja stvari u unutrašnjosti kofera, osiguravanje stvari sa kaišima, džepovima i pretincima.


Svaka bočica sa tečnošću se mora zatvoriti u providne kese, a proverite i koji predmeti su zabranjeni za unos i nemojte ih nositi da izbegnete probleme pri proveri.

 

kofer-na-traci-na-aerodromu


Odaberite torbu koji će se jasno raspoznavati, ali i koji ima mogućnost imenovanja, tj. da nosi ime i prezime vlasnika pa da ne bude teško uočiti ga među drugim prtljagom.


Ključ za uspešno pakovanje se nalazi u maksimalnom iskorišćenju raspoloživog mesta unutar prostora za pakovanje. Kofer ima čvrste ivice i optimalne dimenzije pa da se unutar spakuje sve neophodno i bude zaštićeno tokom transporta. Točkići i ručke su dodatna pogodnost koja olakšava nošenje čak i najvećih modela.


Pogodni su za sve vrste transporta pa čak i za putovanje avionom i dovoljni su i za kraća i za duža putovanja.


Mi imamo odgovarajuću putnu torbu ili kofere za vas. Različite zapremine, dimenzije i materijal od kog su napravljeni osiguravaju da ćete kod nas pronaći model koji vam savršeno odgovara.


Posetite našu online prodavnicu i lako i jednostavno kupiti model koji vam je potreban, za vas smo spremili najpovoljnije cene i uvek odlične akcije koje će vam olakšati kupovinu i izbor modela.