SVE VRSTE IGRAčAKA NA JEDNOM MESTU

decak-se-igra-sa-vetrenjacom

 

U današnje vreme, kada većina ljudi, ali i dece najviše vremena provodi za računarima, igrajući igrice online, kineska robna kuća potrudila se da obezbedi mališanima mnogo lepšu, kreativniju, ali svakako i društveniju zabavu koja neće narušavati njihovo zdravlje. Plisane igracke kod Kineza svakako su najpovoljnije za kućni budžet, a u ponudi imamo mnoštvo lepih i kreativnih igračaka gde će svako dete pronaći nešto u čemu će dugo uživati.

 

Velika ponuda stvari za barbike u kojima će vaše devojčice uživati


Naš asortiman igračaka pokriva sve uzraste dece, od beba do tinejdžera. Sa sigurnošću tvrdimo da će svako dete ovde pronaći nešto za sebe, kako dečaci, tako i devojčice. Za devojčice posebno možemo izdvojiti stvari za barbike. U našoj ponudi lutaka svaka devojčica pronaći će nešto lepo, novo i interesantno da uklopi u svoj komplet i upotpuni ga. Stvari za barbike sastoje se iz niza setova različitih veličina, u kojima možete pronaći sve za opremanje barbikinog stana, kao i za ulepšavanje same lutke.


Naši setovi za barbike su raznovrsni i tematski raspoređeni. Osim što možete pronaći veliki broj lutaka koje se prodaju pojedinačno, možete naći i opremu za svaku barbi lutku. Naše stvari za barbike su raznovrsne: od kompleta svakakvih cipela različitih oblika i boja, do barbike mlade, barbike koja putuje i slično. Ono što je najinteresantnije od svega je što se setovi sjajno mogu kombinovati, tako da oprema iz jednog seta odlično može poslužiti u drugom i upotpuniti ga.

 

Oprema za barbike sastoji se iz niza haljina i cipela koje možete obući vašoj lutki za sve prilike.

 

Osim garderobe i obuće, barbi setovi sastoje se i od stvari koje su neophodne za opremanje doma vaše omiljene lutke, kao i za njene svakodnevne aktivnosti. Sa našim setovima vaša lutka biće spremna za venčanje, za putovanje, ali moći će da bude i vlasnica najopremljenijeg modnog butika u gradu. Ove i mnoge druge ideje obezbediće detetu uživanje u igri koja sigurno neće brzo dosaditi.

 

devojcica-se-igra

 

Plišane igračke kod Kineza oduševiće vašu decu

 

Za decu koja su malo mlađa, spremili smo poseban asortiman plišanih igračaka za buđenje njihove kreativnosti i mašte. Plisane igracke kod Kineza su zabavne i raznovrsne. Ovde ćete pronaci veliki broj igračaka u oblicima životinja svih vrsta gde će svako dete moći da odabere svoju omiljenu. Trudimo se da pratimo trendove i ono što je deci u ovom momentu najinteresantnije, pa tako i plisane igracke kod Kineza nisu uvek iste, već se menjaju u skladu sa dečjim potrebama i željama.

 

Najmodernije igračke možete pronaći na našem sajtu, kao što je kaktus koji peva i ponavlja reči, sa kojim se oduševila većina mališana širom sveta, ali i druge zanimljive i moderne plišane igračke, poput najnovije huggy wuggy ili hobotnice sa dva lica – srećnim i tužnim.

 

Sve ove igračke su raznobojne, šarene, različitih veličina i oblika, svaka namenjena za kreativno i kvalitetno provedeno vreme vaše dece. Ne treba zaboraviti ni najmodernije Ty banie boos igračke.

 

Ove plišane igračke napravljene su tako da se lutki ističu oči svetlucavim bojama. Ty banie boos su plišane igračke u svim postojećim oblicima životinja: od leoparda, pingvina i jednoroga, pa sve do psa i mačke. Igranje uloga i druženje ponovo će postati daleko popularnije sa novim i zanimljivim plišanim igračkama iz naše ponude.


Nudimo najbolje igračke za bebe

 

Nikada ne zaboravljamo najmlađe i najslađe članove naše porodice. Iako deluju nesvesno, kao da ne razumeju ništa što se oko njih dešava, bebe takođe imaju svoje potrebe, ali i svoje želje i zanimanja. Zato smo se potrudili da i za njih obezbedimo kvalitetnu i kreativnu zabavu u kojoj će uživati. Najbolje igracke za bebe svakako su plišane, ali i gumene, kako bi dete moglo da se igra u kadici dok se kupa. Bebeće igračke podjednako su maštovite i kreativne kao i igračke za stariju decu.

 

Najbolje igracke za bebe pronaći ćete na našem sajtu, a među njima posebno izdvajamo igračku zvrčko koja je dovoljno mala da stane bebi u ruku, a dovoljno velika da se sa njom ne može povrediti. Najbolje igracke za bebe su svakako one koje proizvode nekakve zvukove pri pomeranju, a takva je upravo igračka zvrčko. Osim toga, ova lutka je svetlih boja, šarena, tako da će detetu svakako držati pažnju.

 

Širok izbor igračaka na kineskarobnakuca.rs.