PROLEćNO UREđENJE DNEVNE SOBE – 3 STVARI ZA LEPšI PROSTOR

uredjenje-doma

 

Svakako, postoje i drugi načini da se urede stari, oguljeni zidovi, a to su pre svega samolepljive tapete za zidove koje su dostupne u svim nijansama i dezenima.

 

Za kakav nameštaj bi trebalo da se odlučite?


Moderan i nov nameštaj učiniće da vasa dnevna soba dobije sasvim novi i lepši izgled. Ali, ukoliko ste ovog proleća raspoloženi za uređenje dnevne sobe, samo nameštaj neće biti dovoljan da ona zablista u punom svom sjaju. Predlažemo nekoliko detalja koji će vam se možda dopasti i inspirisati vas na sopstvene ideje.


Ukoliko se odlučite za tamniju varijantu zida uz svetao nameštaj, predlažemo da ukombinujete samolepljive tapete za zidove A. To je proizvod sa našeg sajta koji odlično pravi kontrast sa tamnim zidom i otvara prostoriju. Ove tapete su glatke, jednobojne, bele, tako da su potpuno neutralne i uklopiće se su sve tamnije boje. Prozori u dnevnim boravcima najčešće su najveći u čitavom stanu. Zbog toga donose mnogo svetlosti dnevnoj sobi.

 

Rolo zavese za dnevni boravak na našem sajtu možete pronaći u svim veličinama tako da se uklapaju u sve vrste prozora. Nijanse su neutralne, uglavnom svelte, ali dovoljno guste da ne probijaju sunčevi zraci. Nude sjajnu zaštitu od sunca, a pri tome ne umanjuju svetlost u sobi. Ove rolo zavese za dnevni boravak pronaći ćete u više nijansi, tako da ćete sigurno uspeti sjajno da ih uklopite u svoj prostor, bez obzira da li ste se odlučili za svetlu ili tamnu nijansu zidova.

 

Kako jednostavno ,,osvežiti” izgled zidova


Ako volite da eksperimentišete sa bojama i dezenima, predlažemo da na našem sajtu pogledate samolepljive tapete za zidove B. Ove tapete su svetle, ali imaju dezen fasadne cigle. Savršeno će se uklopiti uz taman zid braon ili sive boje, ili uz tamnobraon nameštaj. Ukoliko vam se dopada drveni sto za dnevnu sobu ili drvena komoda za televizor u boji trešnjinog drveta, ove tapete biće sjajna kombinacija sa takvim pločastim nameštajem.

 

Uz to predlažemo kauč ili fotelju svetlo-krem nijanse, ili boje mleka i uređenje dnevne sobe proći će idealno sa jednom neobičnom, modernom i dopadljivom kombinacijom. U tom slučaju najbolje bi bilo okačiti rolo zavese bele boje jer bi svaka druga nijansa odudarala od početne ideje.

 

zena-drzi-tapete-za-zidove


Samolepljive tapete za zidove dostupne su na našem sajtu u velikom broju nijansi, tako da će se uklopiti u sve vrste prostora. Počevši od jednobojnih belih, pa sve do čisto crnih boja, sa kombinacojom nijansi i dezena, kao i glatkih i ispupčenih modela, sigurni smo da će svako pronaći savršenu kombinaciju za uređenje dnevne sobe po sopstvenom ukusu.


Na primer, samolepljive tapete za zidove F sjajno će se uklopiti uz rolo zavese duo sive boje. Ova kombinacija se slaže sa jednobojnim belim zidovima gde biste samo na jednu stranu stavili tapete, a ostala tri zida jednostavno prekrečili u belo. Napravićete savršenu kombinaciju za dečju sobu ukoliko imate devojčice.

 

Ne zaboravite na zavese


Još jedna varijanta za uređenje dečije sobe za devojčice bila bi kombinacija rolo zavese duo bele i samolepljive tapete za zidove, koje su u osnovi bele, a po sebi imaju iscrtane rozikaste cvetiće različitih veličina i dezena. Ovi tapeti bi bili sjajni preko čitavog zida sobe, prema tome ne bi bilo potrebe za dodatnim krečenjem. One su same po sebi neutralne i nenametljive, tako da neće biti previše napadno ukoliko biste čitav zid oblepili njima.


Želimo vam puno sreće u uređivanju vašeg doma. Za sve što vam je potrebno, pogledajte veliki izbor proizvoda sa našeg sajta Kineska robna kuća. Mi smo sigurni da će svako pronaći svoju savršenu kombinaciju.