KOJE SU VAM STVARčICE NEOPHODNE ZA KUćU

dnevna-soba

 

Bliži se proleće i toplo vreme. Sa suncem i vedrim danima ljudi imaju više elana, pokretniji su i raspoloženi za rad. Prolećni radovi najčešće podrazumevaju sređivanje i opremanje stana, možda ponekad i preseljenje u novi. Iz tog razloga kineskarobnakuca.rs potrudila se da obezbedi sve ono što je jednom stanu (ili kući) neophodno za dobro funkcionisanje i udoban život.


Čiviluk za ključeve


U prolećnoj sezoni radova i preseljenja u nove stanove, ljudima je često potrebno mnoštvo sitnica kojih isprva možda nisu ni svesni. Jedna takva sitnica sigurno je i civiluk za kljuceve. Prisetimo se samo čitavog haosa oko preseljenja stvari u novi dom...

 

Strah da se nešto ne zaboravi, briga gde će se sve te stvari smestiti, a onda dolazi na red kupovina. Sa novim prostorom lepo bi bilo da dođu i neke nove stvari. Nekad su to krupne, velike, skupe stvari, a ponekad je dovoljna samo mala sitnica da vaš dom upotpuni, a vas učini makar malo srećnijim.

 

Civiluk za kljuceve možete okačiti u bilo kom delu stana. Da li će to biti dnevna soba ili predsoblje blizu ulaznih vrata, svejedno je, jer je on vrlo praktičan i koristan u svakodnevnoj upotrebi.

 

Na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih sitnica koje će vaš dom upotpuniti, učiniti lepšim i bogatijim. Za dekoraciju vašeg doma nudimo vam veliki izbor zidnih tapeta koje će se odlično uklopiti u svaku vrstu prostora i u svačiji ukus. Osim toga, pronaći ćete predivne ukrase za kuću poput dekorativnog kamenja ukoliko imate saksijsko cveće, ili ukrasne školjke ako imate akvarijum.


Zidni držač za ključeve u obliku kućice


Kineska robna kuća potrudila se da ulepša svaki detalj vašeg doma. Kod nas ćete pronaći interesantan zidni drzac za kljuceve u obliku kućice ili u obliku samog ključa. Zidni drzac za kljuceve home dostupan je u više boja, među kojima postoje one neutralne i pastelne pa će se sigurno uklopiti u svaku vrstu enterijera. Ovo bi mogao biti idealan poklon za useljenje koji je istovremeno i lep i simboličan, a ujedno i vrlo praktičan.


Vaga za merenje telesne težine


Proleće je vreme toplote, sunca, ali i svežih namirnica. Voće i povrće koje dolazi sa novom sezonom probudiće u nekima i želju za gubitkom kilograma; naročito kada se uzme u obzir činjenica da nas uskoro očekuje leto i more. Vaga za merenje telesne tezine pomoći će vam da redovno pratite gubitak kilograma i budete sigurni da li vaša dijeta napreduje u dobrom smeru.

 

Konačno izlazimo iz čizama, jakni, montona, džempera i polako se okrećemo laganijoj garderobi. Majice, bluzice i haljine nikada ne izlaze iz mode, ali one podrazumevaju vitku figuru kako bi dobro stajale.


Vaga za merenje telesne težine na našem sajtu može se naručiti vrlo povoljno, a nudimo ih u velikom broju različitih dizajna, tako da zadovoljimo svačiji ukus. Iz ponude posebno izdvajamo interesantan dezen vage sa slikom gitare u mirnim braon tonovima, kao i dezen balona za letenje na plavoj pozadini. Ova vaga ima osnovu nebo plave boje, dok je sa donje strane ukrašena šarenim i veselim bojama balona za letenje.

 

Idealan način da unesete boje i šarenilo u vaš dom. Svaka vaga za merenje telesne težine sa našeg sajta je digitalna što omogućava vrlo precizno merenje, a radi na baterije. Uživajte u proleću i suncu onako kako zaslužujete. Na našem sajtu pronaći ćete sve ono što vam je neophodno da svoj dom doterate po sopstvenom ukusu i želji i da budete zadovoljni i srećni u prostoru u kome boravite.