KUTIJE ZA ODLAGANJE - SIMPATIčNE I PRAKTIčNE

kutije za odlaganje

 

Kutija za odlaganje se pravi od različitih materijala, ali i raznih dimenzija pa je moguće iskoristiti ih za najrazličitija pakovanja, od sitnica pa do garderobe, knjiga, posteljine i drugih sitnica iz domaćinstva.


Platnene kutije za odlaganje su samo jedan od izbora koje možemo da vam ponudimo jer Kineska robna kuća predstavlja pravo mesto gde se nalazi najšira ponuda svih dodataka za kuću, a među njima je su i dekorativne kutije za odlaganje. Proverite našu ponudu!

 

Kutija za odlaganje mora biti praktična

Kada se bira kutija za odlaganje treba imati na umu njihovu primarnu namenu – mesto za odlaganje, pa vam predlažemo da odaberete one vrste koje će biti čvrste i odlično čuvati stvari koje se nalaze unutar nje.


Možemo vam ponuditi različite oblike i dezene, a jedan od interesantnijih je i tabure kutija za odlaganje koja je pravi primer praktičnog i simpatičnog načina odlaganja. U kutiju stavite sve što želite, a kada je zatvorite dobijate fenomenalan tabure koji može da drži čak i težinu odrasle osobe.


Ovakve dekorativne kutije za odlaganje su obložene eko-kožom u različitim bojama pa se mogu koristiti čak i u dnevnim sobama kao dodatan komadni nameštaj za sedenje, ali i kao praktična kutija za odlaganje.

 

Platnene kutije za odlaganje – odlične za odlaganje u sobama

Jedna od najtraženijih vrsta su platnene kutije za odlaganje koje se najčešće ostavljaju za odlaganje u sobama, ali i kupatilu. Zanimljive su, dekorativne, lako se održavaju i odlično uklapaju sa svim nameštajem u prostoru.


Koriste se za odlaganje garderobe, kozmetike, igračaka… Ovakve kutije imaju platnene strane, ali i čvrst drveni ram koji će stabilno držati četvrtastu ili oblu kutiju. One su takođe različitih dubina pa će odgovarati i za odlaganje prljavog veša u kupatilu, ali se mogu dopasti i vašim mališanima jer će u njima igračke biti pregledne i lako sortirane.

 

kutije za odlaganje


Možete ih slagati unutar ormana, polica ili će stajati samostalno. Sve će stvari biti na dohvat ruke, a opet sklonjene na tačno određeno mesto za to.


Nema više neurednih soba, gubljenja stvari, razbacanih odevnih komada kao što su čarape ili sitni aksesoari. Sve će biti na jednom mestu, čisto i spakovano dok vam ne zatreba.

 

Kutije za posebne namene

Velike kartonske ukrasne kutije su idealne za odlaganje zimske garderobe, zimskih jakni, zimske posteljine, ovako ne samo da su stvari lepo složene nego i zaštićene od prašine koja se uvlači u tekstilne materijale.


Možete ih staviti u orman, na orman, ispod kreveta, sve će biti mnogo preglednije i čistije nego da su stvari samo složene.
Za razliku od njih, male dekorativne kutije za odlaganje mogu da se stavljaju na police ormana, u fioke ili na police u kupatilo i da tako olakšaju sortiranje kozmetike, ličnih potrepština, ukrasa za kosu. Možete ih iskoristiti za čuvanje slika, pisama, uspomena, sve će biti sačuvano i na svom mestu. Posetite našu trgovinu ili omiljene kutije poručite online, dolaze na vašu adresu.


Kutije mogu da posluže i za dekoraciju iako im je primarna namena da se odlože predmeti koji nisu trenutno potrebni. Nabavite nekoliko komada i olakšajte sakupljanje dečijih igračaka, kupite nekoliko većih za odlaganje zimske garderobe i nekoliko manjih u kojima ćete držati sve one sitnice koje nam dolaze pod ruku i smetaju.


Pozovite nas ili posetite sajt i nabavite sve proizvode po vrlo povoljnim cenama. Obavezno pogledajte celokupnu ponudu jer ćete pronaći i druge proizvode za svakog člana porodice i za sve potrebe. Nabavite sve na jednom mestu i neka vam poručeni artikli dođu na kućnu adresu u najkraće vreme.


Kupujte od najboljih – Kineska robna kuća ima sve što vam je potrebno!