2023-10-11

Kako se osloboditi stresa? 5 tehnika koje možete da primenite još danas

Živimo u svetu u kojem se stres može činiti kao neizbežan deo svakodnevnog života. Ali, šta ako vam kažemo da postoje jednostavni i lako primenljivi načini da se opustite?

  2023-09-26

Alati koje svako domaćinstvo treba da ima

Svi znamo koliko je teško doći do dobrog majstora, a ako ga i pronađete čak i male popravke u kući koštaće vas mnogo. Srećom, puno toga možete uraditi i sami ako su vam pri ruci pravi alati. Bez obzira jeste li iskusni majstor ili početnik u svetu popravki, oni vam mogu olakšati rešavanje različitih nepredviđenih situacija.

  2023-09-18

Ulošci za patike i cipele - za lak korak i stopala bez žuljeva

Iako često zanemareni deo obuće, ulošci za patike i cipele su čarobni čuvari naših stopala. Da li ste znali da ovi neprimetni mali junaci igraju ključnu ulogu u očuvanju naše udobnosti i zdravlja tokom celog dana.

  2023-09-11

Kako se prave mafini? Laki recepti za slatko i slano uživanje

Želite brzu poslasticu za iznenadne goste ili slaniš za užinu koji se lako priprema? Mafini su odličan izbor. Bilo da ste početnik u kuhinji ili veteran, jednostavnost pripreme i varijacije ukusa razgaliće vaše nepce.

  2023-08-25

Kako se zaštiti od komaraca?

Dok komarci vežbaju svoj letnji maraton oko nas, mi tražimo načine kako da postanemo šampioni u izbegavanju njihovih uboda. To je postalo posebno važno u današnje vreme kada zarazne bolesti koje ovi insekti prenose haraju.

  2023-08-16

Kako se rashladiti u stanu bez klime?

Živite u stanu bez klime, a velike su vrućine? Verovali ili ne, postoje jeftini, a uspešni načini koji će vam pomoći da pregurate dugo toplo leto.

  2023-08-09

Koji pribor za školu kupiti? Detaljan spisak stvari za školu

Kako poslednji avgustovski dani unose nemir u porodice đaka prvaka, najbolje znaju mame. Dok se budući školarci još uvek brzbrižno igraju potpuno nesvesni obaveza koje im dišu za vratom, mame obilaze knjižare i mesta gde će najpovoljnije pronaći pribor za školu svom mališanu.

  2023-07-26

Kako osvežiti zidove bez krečenja?

Tražite ideje za dekoraciju zidova ali nemate vremena, volje ili novca koje biste potrošili na molerske radove?

  2023-07-14

Šta poneti na kampovanje sa porodicom?

Volite prirodu i boravak na otvorenom, imate avanturistički duh i konstantnu želju za istraživanjem, ne privlače vas luksuzni hoteli, već uspostavljanje harmonije sa iskonskim vrednostima? Vi onda sigurno godišnji odmor provodite na kampovanju. A sta poneti na kampovanje sa porodicom da nezaboravna avantura bude i komforna i po meri svakog člana?

  2023-07-06

Ramovi za slike - kako ih upotrebiti za originalnu kućnu galeriju?

Vaša kuća ili stan prosto vape za nekom promenom u enterijeru, ali im se opire stanje vašeg novčanika. Zidovi iznad sofe u dnevnoj sobi ili u hodniku zvrje prazni i želeli biste da ih dekorišete, ali ne znate kako, odakle da počnete i koliko će vas to sve skupa koštati.