2022-12-29

Koje novogodišnje lampice su najpopularnije?

Vesela i šarena novogodišnja dekoracija važan je deo praznične atmosfere, jer upravo ona, uz naše dobro raspoloženje, čini da dani praznovanja budu nezaboravni i posebni. Uz bogato ukrašenu jelku, novogodisnje lampice najpopularniji su vid dekoracije jer, osim što su lepe i praktične, stvaraju osećaj topline i svetlosti.

  2022-11-23

Trčanje, šetnja i uživanje po kiši? Može sve uz kišne kabanice

Leto je, nažalost, prošlo i stigli su nam hladni dani. Kao uvertira u njih, dolaze česte kiše, pa su se čak i oni najaktivniji od nas povukli u svoje tople domove i pomalo ulenjili.

  2022-11-22

Modle za praznične kolače

Došlo je vreme praznika i prava je prilika da vaš dom zamiriše na poznate praznične mirise iz detinjstva. Tradicija i običaji se upravo tako održavaju i prenose kroz generacije.

  2022-10-18

Kutije za odlaganje - simpatične i praktične

Dekorativne kutije za odlaganje su sjajan način sortiranja i čuvanja različitih stvari koje su bezbedno odložene u prostor koji je ujedno i dekoracija u prostoriji.

  2022-10-11

Kako da ulepšate svaki prostor uz LED trake

LED rasveta predstavlja sistem savremene rasvete, a jedan njen deo čine i čuvene LED trake.

  2022-09-23

Police - idealan način za organizovan prostor

Obe kategorije ljudi, i oni koji su savršeno organizovani u svakom segmentu svog života i oni koji uživaju u svom kreativnom neredu, vole kada su im predmeti koji se svakodnevno koriste vidljivi, lako dostupni i na dohvat ruke.

  2022-09-20

Popit i Huggy Wuggy igračka - najpopularnije igračke za decu

Detinjstvo i odrastanje svake nove generacije obeležile su igre i igračke. Današnja deca ni po čemu se ne razlikuju od svojih roditelja, koji i dalje pamte svoju omiljenu igračku, a mnogi je i čuvaju u svojim domovima.

  2022-07-18

Spremite se za bazen ili plažu

Leto nam donosi mnogo vrelih dana, planova za putovanja, ali i mnogo neplaniranih avantura i nezaboravnih izazova. Spas od vrućine na visokim temperaturama tražimo na plaži, na obalama reka i jezera i na bazenima.

  2022-07-13

Putovanje sa kućnim ljubimcem

Svi smo željno čekali leto i pažljivo planirali svoj zasluženi godišnji odmor, trudeći da u tih nekoliko nedelja obnovimo energiju i “napunimo baterije” za sledeću sezonu.

  2022-06-21

Putovanje ne može proći bez nekoliko stvari...

Sada se već sa sigurnošću može reči da smo ušli u leto. Neki se tome raduju, neki možda i ne, ali ono što sigurno znamo to je da većina ljudi planira godišnji odmor na moru, planini, banji, ili pored jezera ili reke. Gde god da ste isplanirali da putujete ovog leta, biće vam neophodno pakovanje.