2023-06-28

Kako napraviti lokne kod kuće?

Dosadila vam je ravna kosa i treba vam promena, ili možda želite da svojim prirodnim talasima date definisaniji izgled? Ne bacaju vam se pare na skupe usluge frizerskih salona, niti izgarate od želje da vam nestručno osoblje oštećuje kosu?

  2023-06-16

Koji kofer kupiti za vaše sledeće putovanje?

Koliko god zavodljiva bila ideja o putovanju sa ručnim prtljagom, život ne sarađuje uvek. Ponekad će vam jednostavno trebati veći kofer. Odložite svoj umorni prtljag u korist modernijih, boljih i praktičnih.

  2023-06-07

Šta poneti na more sa porodicom?

Dug je put od želje za putovanjem do bezbrižnog izležavanja na plaži. Treba premostiti jednu stresnu i zamornu prepreku, a to je pakovanje kofera. Odlučiti šta poneti na more i kako u prtljag smestiti baš sve što vam je neophodno za letovanje, nije jednostavan zadatak.

  2023-05-30

Veliko spremanje stana - sitnice za uređenje doma koje vam mogu pomoći

Lepo vreme mnoge asocira na veliko spremanje stana. Pakovanje zimskih stvari i rasklanjanje nereda koji se tokom zime nagomilao treba organizovati tako da vaš životni prostor ponovo prodiše.

  2023-05-22

Kako urediti kupatilo sa malo novca?

Preuređivanje i dekorisanje kupatila uglavnom vezujemo za velike troškove i iz tog razloga najčešće i odustajemo od te ideje. Uz prave savete, originalan pristup i malo mašte, ulaganja mogu biti zaista minimalna, a rezultati iznenađujuće dobri.

  2023-05-09

Kako organizovati dečiji rođendan za pamćenje

Organizacija dečijeg rođendana može biti zabavna i uzbudljiva aktivnost, ali takođe ume da bude stresna i skupa ako se ne planira unapred.

  2023-04-25

Kako odabrati zavese za dnevnu sobu?

Ako ste neodlučni i pitate se kako odabrati zavese za dnevnu sobu, zavese koje su adekvatne i koje će oplemeniti vaš životni prostor, onda ste na pravom mestu jer ćete u ovom tekstu dobiti sve neophodne informacije.

  2023-04-20

Povoljni kvalitetni proizvodi kod kineza

Proleće u mnogima probudi želju za promenom, pa će se tako neko odlučiti za preuređenje doma, neko će poželeti da poradi na svom zdravlju i izgledu, a neko da promeni okruženje u kojem boravi odlaskom na putovanje. Povoljni kvalitetni proizvodi kod ,,Kineza“ su možda upravo ono što vam je neophodno da svoje ideje za promenom pretvorite u stvarnost.

  2023-04-06

Ideje za uskršnju dekoraciju- Evo kako ukrasiti kuću za Uskrs

Da biste u potpunosti uživali u uskršnjoj idili, pročitajte kako ukrasiti kuću za Uskrs i iskoristite ideje za uskršnju dekoraciju koje će oduševiti vašu okolinu.

  2022-12-29

Kako ukrasiti kuću za Novu godinu?

Kraj decembra tradicionalno donosi okićen grad, ulice i izloge, okupljanja i gužve i radost iščekivanja Nove godine koja simbolično predstavlja nove početke, planove i želje.