Uloguj se
METALNI POKLOPCI ZA ŠPORET 8
Stočić od bambusa
Praktičan stočić sa
višenamenskom upotrebom.
Nogice stočića su sklopive,
tako da ga lako možete odložiti
na bilo koje mesto i neće zauzimati
puno prostora.
Pogodan za rad od kuće, ili za jutarnju
kafu u krevetu u vreme slobodnih dana.
Dimenzije stočića: 50 x 30 cm
Kuhinjski set 3 u 1 wefun
Set sadrži tri praktična kuhinjska dodatka:
špatulu, četkicu i ručnu mutilicu.
Dodaci su silikonski sa providnom plastičnom
drškom. Drška je ukrašena šarenim šljokicama.
Vrh je prekriven silikonskim dodatkom.
Dostupne boje:
plava (sa dekoracijom ptičice na vrhu)
pastelno zelena (sa dekoracijom mačke na vrhu)
pastelno ljubičasta (sa dekoracijom koke na vrhu).
Štipaljke za kese Pastel.
Dužina 16 cm.
Pakovanje sadrži četiri štipaljke pastelnih boja.
Špatula za tortu Pegi B
Iskrivljena, mala špatula,
dimenzije 27 cm.
Dostupne boje:
roze, plava, zelena, narandžasta
DASKA ZA SEČENJE ČETVRTASTA FOOD C ANYOU
Daska za sečenje četvrtastog oblika sa ručkom.
Dezen hrana.
Dostupno u tri različita dezena.
Prečnik daske:30 x 20 cm.
DASKA ZA SEČENJE ČETVRTASTA FOOD B ANYOU
Daska za sečenje četvrtastog oblika sa ručkom.
Dezen hrana.
Dostupno u cnoj i braon boji.
Prečnik daske: 37 x 23 cm.
Hvataljka mala ANYOU
Metalna hvataljka sa silikonskim vrhom.
Dostupno u crvenoj i zelenoj boji.
Hvataljke imaju silikonsku kuku za kačenje.
Dimenzije: 26 cm.
Seckalica Belscoop je dostupna u dve veličine i dve boje:
mala - prečnik 9 cm visina 6 cm.
srednja - prečnik 13 cm i visina 8 cm.
velika - prečnik 13 cm i visina 13 cm.
Dostupne boje: siva, zelena i roze.
Kalup za mafine dimenzija 26.5 x 35 x 3 cm, sa 12 polja, idealan za pečenje svih vrsti mafina, projica, pogačica.
Prečnik mafina 7 cm. Ravnomerno raspoređuje temperaturu.
Napravljen od kvalitetnog lima sa unutrašnjim nelepljivim premazom koji sprečava prijanjanje i zagorevanje hrane.
Jednostavna upotreba i odrzavanje. Hranu ne seći direktno u posudi.
Špatula za tortu Pegi E
Velika, ravna špatula
dimenzije 36 cm.
Dostupne boje: crna
Prijavite se na naš Newsletter
